TREGTARËT E ZDRALËS, SËRISH NË PROTESTË

Tregtarët e fruta-perimeve në tregun e Zdrales në Shkodër kanë dalë sërish në protestë para bashkisë. Ata kërkojnë një vend për të shitur produktet e tyre, pasi janë në vështirësi ekonomike. Pas takimit në bashki të disa tregtarëve, ato u shprehën se u është premtuar zgjidhje e situatës, por nuk mund të presin shumë gjatë.

Këto tregtarë janë të vetëdijshëm që nuk u takon paga e luftës, prandaj kërkojnë që të paktën tu caktohet një vend për të shitur produktet e tyre, si i vetmi burim i të ardhurave.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKTORI I TURIZMIT NE KRIZE

Pandemia COVID-19 po jep ndikim mjaft negativ në sektorin e turizmit në rajonin e Lezhës. …