Breaking News

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne anen tjeter Bashkia Shkoder ka nisur rokonstrukcionin e tregut kryesor te fruta perimeve ne Shkoder, siç njihet Merkata e Rusit.

Dalja nga tregu per ta ka ndikuar negativisht pasi edhe shitja ka rene. Une nuk blej ketu pasi ska siguri shorehet nje nga qytetaret por ka edhe nga ata te cilet jane me te guximshem.

Ne temperatura te larta, ne mes pluhurit te rruges, pa asnje kusht higjenik dhe pa as me te voglen siguri per konsumatorin, tregu kryesor i Shkodres i produkteve ushqimore tashme pret realizimin  e investimit i cili duhet te perfundoj ne fund te qershorit.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …