TREGU I BAGËTIVE NË STOM-GOLEM, I HAPUR NË 7 DITË TË JAVËS

Prej 3 javësh, tregu i bagëtive në Stom-Golem në Shkodër është i hapur. Veterineri i këtij tregu, Kolë Vojvoda, tregon se është marrë leja në Tiranë, brenda të gjitha rregullave.

Hapja e tregut është bërë në mënyrë që të mos kemi bagëti që tregtohen në rrugë dhe do jetë i hapur në 7 ditët e javës tregon Vojvoda.

Në këtë treg duket se ka një përmirësim të kushteve.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …