TREGU I RI I FRUTA-PERIMEVE NË ZDRALE, TREGTARËT: JEMI TË KËNAQUR

Për tregun e ri të fruta-perimeve në zonën e Zdrales shprehen të kënaqur edhe vetë tregtarët. Ato falenderojnë Myftininë Shkodër dhe Bashkinë për kushtet e mira në këtë treg.

Në këtë treg që ndodhet përballë atij industrial të Zdrales kanë mundësi të tregtojnë rreth 63 shitës të produkteve të ndryshme.

Ndërkohë, kujtojmë se tregtarët para pandemisë tregtonin në rrugë, çka sillte edhe pasiguri në konsumimin e produkteve për blerësit.

Lexoni dhe kete

LAÇI VIJON TE MBETET PA SPITAL

Këto janë pamjet e shembjes së spitalit te Laçit të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit. …