Wednesday , 25 November 2020

TREGU IMOBILIAR NE SHKODE KA PESUAR NDRYSHIME

Tregu imobiliar në Shkodër ka ndryshuar dhe është tregues I lëvizjve demografike, por edhe mënyrës së jetes. Shitja është më e lartë, dhe kjo vjen si pasojë e ndryshimit të stilit të jetës por edhe moderinizimit të qytetit, shprehet kështu agjenti imobiliar Armando Lohja. Ndërsa ka një kërkesë edhe të qëramarrjes së banesave për shkak edhe të prezencës së universitetit.

Ndërsa sa I përket cmimeve sipas tij në Shkodër mbeten cmimet mbesin të larta për vetë faktin se është një qytet konservator.

Nga tregu imobilar në Shkodër një metër katëtor cmimi në varësi të zonës dhe ndërtimit sillet nga 300 euro deri në 600 euro për metër katror, për ndërtimet e reja ndërsa ndërtimet e para viteve 1990 kanë cmime të ndryshme dhe janë paksa më të lirë.

Lexoni dhe kete

NDARJA NGA JETA E BABAIT TË MYFTIUT TË SHKODRËS

Është përcjellur për në varrezat e qytetit babai i myftiut të Shkodrës, Bardhyl Sytari. Ai …