Monday , 26 February 2018

TREGU NE ZONEN E RUSIT JASHTE ÇDO FUNKSIONI!

Tregu i Merkates ne zonen e Rusit nuk ploteson as kushtet me minimale te tregtimit. Jane vete tregtaret e ketij tregu qe e pranojne nje fakt te tille. Ato shprehen per Tv Rozafa se nuk po merret asnje mase per rregullimin apo sistemimin e tregut. Problem eshte shitja e produkteve te tyre, pasi qendrojne gjate dites mes pluhurit dhe baltes, nderkohe edhe tregu i ri i ndertuar ne kete zone eshte jashte funksionit.

Pavaresisht premtimeve nga Bashkia Shkoder per nderhyrje dhe sistemim te tregjeve, situata vijon te mbetet e njejte. Si rrjedhoje, duke pare mos-funksionimin e tregjeve, tregtaret detyrohen te dalin te shesin edhe ne trotuare.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …