Breaking News

TRIBUNE FETARE PER RENDESINE E HAXHIT

Myftinia Shkodër ka organizuar këtë të shtunë një tribunë fetare në xhaminë e Parrucës. Një tribunë që mbahej me rastin e nisjes së haxhilierëve të këtij viti drejt vendeve të shenjta. I ftuar ishte hoxha i njohurn nga Maqedona Zekerija Bajrami, që foli për rëndësinë e haxhit, ndërkohë besimtarët i përshëndeti edhe myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari.

Ndërkohë, më herët Myftinia Shkodër zhvilloi me haxhilerët shkodranë të këtij viti, ceremoninë e shpërndarjes së ihrameve dhe pasaportave me vizat e haxhit për grupin e besimtarëve shkodranë, që këtë vit do të udhëtojnë drejt vendeve të shenjta për kryerjen e Haxhit.

Lexoni dhe kete

PUNIMET TEK MEMORIALI I SKENDERBEUT, NDIKIM NE TURIZEM

Punimet e nisura per restaurimin e vendvarrimit të Skëndërbeut në qytetin e Lezhës, kanë dhënë …