Thursday , 6 August 2020

TROSHANI: JAM GJALLE SE KY ESHTE VULLNETI I ZOTIT

Kardinali Ernest Troshani i pranishëm gjatë vizitave të zhvilluara në Shkodër vizitoi edhe qelinë e tij kur është arrestuar pasi ka mbajtur meshë në nderim të vdekjes së Presidentit Amerikan Xhon Kenedi. Ai shprehet se unë jam gjallë falë vullnetit të Zotit dhe njerëzit duhet të duan njëri tjetrin dhe të kujdesn që cdo kush në botë të jetoi mirë.

Kardinal Ernest Troshani ishte i pranishëm në Shkodër gjatë vizitave që po bëhëshin nga krerët e bashkësive fetare në objektet e kultut në Shkodër.

Lexoni dhe kete

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e …