Sunday , 17 February 2019

TRYEZA E ALEANCES SE GRAVE KESHILLTARE BASHKIAKE

Paraditën e kësaj të shtunë është organizuar në Shkodër tryeza e Aleancës së Grave Këshilltare Bashkiake. Një tryezë e mbështetur në DLDP, Bashki të Forta dhe UNWOMEN. E pranishme në këtë takim, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, nënvizoi rëndësinë e rritjes së rolit të grave në vendim-marrjet e rëndësishme për komunitetet ku ato bëjnë pjesë.

Sipas Ademit, vullneti i partive politike është shumë i rëndësishëm.

Ky takim do të vazhdojë edhe nesër dhe do të ketë në fokus analizën e punës së deritanishme, evidentimin dhe përcaktimin e nevojave për asistencë për vitet e ardhshme si dhe rekomandimet për ndryshime eventuale në Kodin Zgjedhor në kuadër të reformës së pritshme zgjedhore.

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …