Thursday , 15 April 2021

TUKA: MARRËDHËNIET MES BSPSH DHE QEVERISË JANË SHKËPUTUR

Marrëdhëniet mes Bashkimit të Sindikatave të Pavarura Shqiptare dhe qeverisë janë shkëputur.

Një gjë e tillë u bë e ditur nga kreu i BSPSH Shkodër, Albert Tuka, që tha se pavarësisht denoncimeve nuk është marrë asnjë shqetësim në konsideratë në këto 8 vite.

Tuka theksoi se mbështesim programin e PD, që i afrohet misionit të kësaj sindikate.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …