TUKA: NUK PO ZBATOHET SIÇ DUHET KODI I PUNES

 

I ftuar ne emisionin “Miremengjes” ne Tv Rozafa, kryetari i Bashkimit te Sindikatave te Pavarura Shqiptare, dega Shkoder Albert Tuka u shpreh se eshte hasur me veshtiresi ne zbatimin e kontratave kolektive. Sipas Tukes, nuk po zbatohet sic duhet kodi i punes dhe ka ndermarrje qe nuk e njohin aspak kete kod.

Tuka u ndal vecanarisht tek problemi i uzines se telave ne Shkoder, ku punonjes te kesaj fabrike kane muaj pa marre pagat.

Nder te tjera, kreu i BSPSH Shkoder beri me dije se rreth 40% e Shkodres eshte e papune dhe papunesia vijon te mbetet problem ne vendin tone e sidomos ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

TAKSA E BANESES, NE FATUREN E DRITAVE

Qeveria Shqiptare ka përzgjedhur Operatorin e Shpërndarjes së energjisë Elektrike për mbledhjen e taksës së …