Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

“TURIZMI NË SHKODËR DHE SFIDAT”

Turizmi si një nga motorët kryesor të ekonomisë në vend këtë vit do jetë më i godituri. Drejtori i Zyrës së Turizmit në Bashkinë Shkodër Gentian Mema i ftuar në emisioni “Autochthonous”, shprehet se vitin e kaluar vetëm nga taksa e fjetjes Bashkia e Shkodrës ka përfituar 19 milion lekë të reja.

Nga ana tjetër ai shprehet se cështja e menaxhimit të plazhit është ende e paqartë, ndërs Bashkia Shkodër nuk ka marrë në dorëzim Plazhin e Rrjollit.

Turizmi është nga sektorët kryesor të ekonomisë në vend. Por, situata e pandemisë ka ndikuar negativisht dhe se ky sezon pritet që të përballet me probleme të mëdha.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …