Wednesday , 30 September 2020

TV ROZAFA MESHE NE ORA 17:00 DHE LIGJERATE NGA MYFTIU NE ORA 20:00

Televizioni Rozafa cdo ditë transmeton në ora 17:00 Meshën e Shenjte nga Katedralja e Shën Shtjefnit Shkodër. Dom Vlash Palaj në meshën e shenjtë u shpreh se duhet që të gjithë të kemi besim dhe të kthehemi kah Zoti.

Gjithashtu cdo natë në ora 20:00 në ekranin e televizionit Rozafa myftiu  Shkodrës Imam Muhamed Sytari, i cili fton besimtarët që të dëgjojnë leximet e mrrekullisë së Israsë dhe Miraxhit.

Fjalë të cilat në këto ditë të vëshitra duhet të jenë nxitje për besim dhe rikthim që Krijuesi i Gjithësisë nuk i braktisë krijesat e veta.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …