Friday , 22 January 2021

U RIKTHYE NË PUNË, EDHE PSE KISHTE VITE NË PENSION

Mjeku Dhimitër Kraja u rikthye në punë, edhe pse kishte vite në pension. Detyra e thërriste më shumë se kurrë dhe ai zgjodhi që të mos zgjidhte rehatinë, në një kohë lufte me një armik të padukshëm. Sot, kur vendi duket se është drejt fitimit të kësaj beteje, ai ka dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm, ku kryefjalë është respektimi i masave deri në shuarjen e plotë të kësaj pandemie.

Sipas tij, kujdesi duhet të jetë i vazhdueshem, deri në shuarjen e epidemisë.

Lexoni dhe kete

ADEMI: MUNGON BAZA USHQIMORE PËR GJËNË E GJALLË

Me anë të një postimi në facebook, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, ka reaguar për …