UJERAT E ZEZA PERSHKOJNE ZEJMENIN

Ujerat e zeza ne Zejmen te Lezhes jane mbi siperfaqen e tokes dhe pershkojne te gjithe
fshatin. Kanali qe mbledh keto ujera te zeza kalon ngjitur me shkollen dhe sigurisht qe
gjate stines se veres rreziku i perhapjes se semundjeve eshte edhe me i larte.
Banoretkerkojne qe te gjendet nje zgjidhje, pasi sipas tyre eleminimi i kesaj problematike eshte
krejtesisht i mundur dhe nuk kerkon ndonje investim te madh.
Kjo situate ka vijuar prej vitesh dhe asnjehere nuk ka gjetur zgjidhjen e ofruar nga
pushteti vendor. Bashkia e Lezhes ka konfirmuar se pjese e buxhetit te ketij viti per
investime do te jete edhe rehabilitimi i ketij kanali te ujerave te zeza ne Zejmen.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …