Thursday , 3 December 2020

UJESJELLESIT FSHAT, JASHTE STANDARTEVE

Pjesa me e madhe e ujesjellesve ne fshat jane jashte standarteve, ndersa uji po ashtu nuk ka nivelin e duhur te klorinizimit duke patur edhe baktere. Kjo u be e ditur nga sherbimi i higjenes mjedisore te cilet pas monitorimeve te kryera kane rezoltuar se pjesa me e madhe e fshatrave kane uje jashte standarteve te konsumimit.

Gjyli tha se pas pergatitjes ne detaje te raportit, do ua percjelle ndermarrjes se ujesjelles-kanalizime dhe Bashkise Shkoder.

Prej muajsh ujesjellesat fshat kane kaluar ne administrim te ujesjelles-qytet, por sic kjo ka sjelle pasoja negative. Apeli i drejtorise se shendetit publik i drejtohet ujesjelles-kanalizime qe te nderhyje ne menyre urgjente ne ujesjellesat e fshatrave.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …