UJI NE QYTETIN E SHKODRES, NE TE GJITHA PARAMETRAT E DUHUR

Uji në qytetin e Shkodrës është në të gjitha parametrat e duhur. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga shefi i higjenës pranë Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Shkodër, Burim Gjyli. Kjo pasi në drejtim të kësaj drejtorie ka pasur ankesa nga qytetarët shkodranë.

Gjyli thekson se sasia e mikrobeve është në kuotat minimale.

Prandaj, pavarësisht ankesave çdo gjë është në rregull përsa i përket cilësisë në ujit në qytet.

Lexoni dhe kete

RAPORTI PER GJAKMARRJEN, 704 FAMILJE TE PREKURA

Shqipëria ka aktualisht 704 familje të prekura nga gjakmarrja, prej të cilave 591 jetojnë në …