UJI I PIJSHEM, 18 MIJE MONITORIME NGA DSHP SHKODER

18 mije monitorime jane kryer ne qytetin dhe fshatra te Shkodres per ujin e pijshem gjate vitit 2017. Rezultatet kane qene te mira dhe duhet vleresuar edhe bashkepunimi me institucionet e tjera. Keshtu shprehet Burim Gjyli, pergjegjes i shendetit mjedisor ne Drejtorine e Shendetit Publik Shkoder, gjate nje deklarate per mediat.

Ai foli edhe per pastrimin e depozitave ne Shkoder nga ndotjet e ndryshme.

Gjyli pranoi se ekzistojne akoma problematika te ndryshme, po jane bere edhe permiresime, sidomos ne mbetjet spitalore.

Lexoni dhe kete

RAMA: NYJA E MILOTIT, IMPAKT EDHE NE RRUGET E TJERA DYTESORE

Pas ministrit të infrastrukturës, Damian Gjiknuri, ka qënë rradha e kryeministrit Edi Rama për të …