UJI PIJSHEM “MOLLE E NDALUAR” PER GRUDE FUSHEN

Qindra banore te fshatit Grude- Fushe te bashkise se Malesise se Madhe vuajne mungesen e ujit te pijshem prej vitesh. Gjate fushates elektorale banoret kane marre premtime per rikthimin e ujit te pijshem megjithate keto premtime nuk po gjejme realizim, ndersa banoret vijojne me mungesen e ujit te pijshem, I cili sidomos gjate stines se veres eshte mjaft I nevojshem per kete komunitet.

 

Pavaresisht premtimeve te bera por edhe ankesave te banoreve lidhur me kete problem shqetesues kjo zone akoma vijon te vuaje mungesen e ujit, e mesa duket perfaqesuesit e pushtetit lokal dhe atij qendron pervec premtimeve ne leter nuk u kane asgje me teper ketij komuniteti.

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMĂ‹ PREMTIME POR ASNJĂ‹ NDĂ‹RHYRJE

Rruga e Thethit vijon tĂ« jetĂ« problem pĂ«r banorĂ«t e zonĂ«s. NjĂ« problem me tĂ« …