Wednesday , 2 December 2020

ULEN PAGAT E MESUESVE, PERAJ: VENDIM ABSURD

Te gjithe mesuesit me arsimin e plote te Institutit 3-vjeçar, mesuesat me “bachelor” dhe ato me shkolle pedagogjike, edhe me titullin mesuesa “mjeshter”, kane zbritur nje shkalle me poshte ne pagen e grupit, qe do te thote se nga vlera 14.000 leke te reja do paguhen me 11.000 leke te reja. Kjo behet e ditur nga kreu i sindikates se arsimit Shkoder, Arian Peraj, qe tregon arsyen e ketij vendimi absurd sipas tij te Ministrise se Arsimit.

Perballe ketij vendimi, Peraj fton te gjithe koleget e cenuar nga ky vendim qe te veprojne dhe te reagojne me force ne te drejten e tyre.

Por, Peraj shkon edhe me tej duke paralajmeruar edhe per bojkot te mesuesve ne provimet e lirimit dhe te matures shteterore, ne rast se nuk ndryshon ky vendim.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISĂ‹ SĂ‹ PASTĂ‹R NĂ‹ SHKODĂ‹R

Shkodra Ă«shtĂ« e para nĂ« prodhimin e energjisĂ« sĂ« pastĂ«r. Mesazhi Ă«shtĂ« pĂ«rcjellĂ« me vendosjen …