ULJA E TEMPERATURAVE, ME PAK VIZITA PRANE URGJENCES

Ulja e temperaturave ka sjellur edhe nje ulje te numrit te vizitave prane urgjences se Spitalit Rajonal te Shkodres. Nje fakt i tille behet i ditur nga shefi i ketij reparti, Astrit Lahi. Ai e pranon se ulja e temperaturave ka sjellur nje situate me te qete prane repartit te urgjences, ku nga 100 vizita qe kryheshin gjate sezonit te veres, tashme numri ka rene ne rreth 70 vizita ne dite.

Me tej, Lahi thekson se me ndryshimin e temperaturave duhet treguar kujdes pasi favorizohen virozat.

Shefi i urgjences se Spitalit Rajonal te Shkodres kerkon qe prinderit te tregojne kujdes me te vecante ndaj femijeve, sidomos ne kete periudhe.

Lexoni dhe kete

2.3 MILION EURO NE DISPOZICION TE PYJEVE

2.3 milion euro do të jetë granti në dispozicion të pyjeve, për të financuar projekt …