ULJE REALE TAKSASH DHE RRITJE TE PUNESIMIT

Kandidatet per deputete partise demokratike ne qarkun e lezhes i kane vijuar takimet e tyre elektorale me banoret e lagjeve Sheher e Blloku i Drinit ne qytetin e Lezhes. Ata jane ndalur ne disa prej prioriteteve kryesore te republikes se re, duke u fokusuar krahas nderhyrjeve ne zonat respektive edhe ne fuqizimin e ekonomise.

Heqja e takses rama per karburantet si ulja e taksave ne nivelin 9 % sipas kandidatit Prec Zogaj do ti japin nje hov ekonomise qe do te nxise edhe rritje te numrit te te punesuarve. Programi i republikes se re dhe basha kryeminister jane zgjidhja e vemte per shqiptaret ka deklaruar kandidatja lindita metaliaj, duke shtuar se lezhjanet do ti japin fund me 25 qershor kesaj metode qeverisjet.

Lexoni dhe kete

BASHA: 5 BANDA KRIMINALE KONTROLLOJNE EKONOMINE

Këtë javë Bashkimi Evropian do të japë lajmin që Shqipëria nuk i ka plotësuar kushtet …