Ulqin, shemben dherat, rrezikohen banesat ne Krruc!

Rreziku I permbytjeve ne Komunen e Ulqinit vijon te jete prezent duke rrezikuar shume shtepi. Rreziku i radhes eshte shfaqur ne formen e rr?shqitjeve t? dheut.Kjo ka bere qe Shtabi I emergjencave te mblidhet per te krijuar nje strategji mbi evakimin e familjareve.

N? lagjen Krruc, kodra me larg?si rreth 200 metra nga bregu i detit, ka filluar t? rr?shqas? duke d?mtuar nj? num?r sht?pish? t? pabanuara.Anetari i shtabit te emergjenc?s Saubih Mehmeti, ka deklaruar se jan? evakuuar dhjetra familje, dhe se ekziston rrezik edhe per mjaft sht?pi t? tjera q? ndodhen n? brezin e dyt?.

Kryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka me bashk?pun?tor?t e tij dhe an?tar?t e shtabit t? emergjenc?s kan? p?rcjellur dhe vazhdojn? t? p?rcjellin situat?n n? terren. Dy ekipe t? p?rber? nga ekspert? t? fushave t? ndryshme jane duke vizituar zonat m? t? rrezikuara dhe po i p?rgjigjen dhe k?rkesave t? arritura nga ana e qytetar?ve p?r t? konstatuar d?met . Konform? k?saj, komisioni harton procesverbalet dhe do ti adresoj? n? Ministrin? p?rkat?se, ka njoftuar kabineti i kryetarit t? komun?s s? Ulqinit.

 

Lexoni dhe kete

TE DIELEN ZGJEDHJET NE KOMUNEN E ULQINIT

Të dielen e katër shkurtit në Komunen e Ulqinit zhvillohen zgjedhjet lokale. Të drejtë vote …