ULQINAKU: JA SI IU DEL BOJA DITA DITES MASHTRIMEVE TE RAMES!

Nga Izmira Ulqinaku

Ja si iu del boja dita ditës mashtrimeve të Ramës!

Edi Rama me papërgjegjshmëri totale, stafin mjekësor e lë në mëshirë të fatit pa mjetet e duhura që të përballet me rrezikun e infektimit nga virusi, tani bën selektime në dhënien e shpërblimit.

Ky është një ndër mesazhet nga stafi i Urgjencës Shkodër, ku denoncohet mashtrimi i radhës nga Rama:

“Kryeministri premtoi shpërblim për të gjithë vijën e parë sidomos për ne infermieret tani vjen shkresa tek Drejtori jonë që shperblimin do e marrë vetëm individi që do merret me personin e infektum. Kjo asht qesharake, nëse një infermier merret me personin e infektum, ne jemi 6 infermier që punojmë në turn, sa asht mundesia që gjatë 12 orëve që punojmë bashkë të mos jemi të rrezikum edhe të infektum?!

Kjo asht rrena dhe mashtrimi i radhës i Kryeministrit dhe i Ministres tonë të famshme!”

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …