Saturday , 24 October 2020

“UNE E DUA SHKODREN DHE KUJDESEM PER TE”

”Une e dua Shkodren dhe kujdesem per te” ka qene motoja e aksionit te ndermarre nga “Eko Mendje”, per pastrimin e hapesirave te gjelberta te Shkodres. Ky aksion ishte lajmeruar qe prej disa ditesh dhe drejtues te kesaj shoqate ftuan edhe qytetaret per tu bashkuar ne nismen e tyre dhe keto te fundit nuk hezituan per nje gje te tille. Drejtuesi i Eko Mendje, Mirsad Basha, foli per organizimin e ketij aksioni dhe beri thirrje per pastrimin e qytetit edhe ne ditet e tjera.
Ky aksion ndermerret cdo vit nga “Eko Mendje”, ku pjesetare te kesaj shoqate ne bashkepunim me qytetaret e Shkodres pastrojne zona te ndryshme te qytetit nga mbeturinat qe hidhen cdo dite ne menyre te papergjegjshme nga vete qytetaret. Ndersa mesazhi eshte qe qyteti te mos mbahet paster vetem ne nje dite, por te pastrohet cdo dite.

Lexoni dhe kete

DITA NDĂ‹RKOMBĂ‹TARE E SHKOPIT TĂ‹ BARDHĂ‹

NĂ« DitĂ«n NdĂ«rkombĂ«tare tĂ« Shkopit tĂ« BardhĂ«, ose siç njihet ndryshe dita e tĂ« verbĂ«rve, …