UNIVERSITETI “LUIGJ GURAKUQI” HAP DYERT PER STUDENTET

Universiteti “Luigj Gurakuqi” hapi dyert per te pritur studentet ne vitin e ri akademik 2017-2018. Pas 6-dekadash te hapjes se tij ky universitet ofron disa programe studimi, ndersa eshte rritur ne cilesi dhe sai tha Rektori Adem Bekteshi.

E pranishme ne ceremonine e hapjes se vitit te ri akademik ishte edhe zevendes kryeministria Senida Mesi. Numri 2 i qeverise ofroj mbeshtetje maksimale per cdo projekt apo kerkim shkencor qe studentet dhe pedagoget paraqesin prane qeverise.

Kete vit nga 2100 kuota te ofruara per vitet e para te programit bachelor, jane regjistruar vetem 1380 studente.

Lexoni dhe kete

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist …