Saturday , 16 February 2019

UNIVERSITETI “LUIGJ GURAKUQI”, NIS FAZA E DYTE E RREGJISTRIMEVE

Universiteti “Luigj Gurakuqi” ka hapur dyert per fazen e dyte te regjistrimeve e cila zgjat deri me daten 14 tetor, dhe eshte e ndare ne 7 nenfaza te tjera. Procedurat i ka sqaruar zevendes rektori i Universitetit Ilir Berhani.

Udhezimi parashikon edhe fazen e ankimimit ne rast se aplikantet kane pakenaqesi.

Nga totali i kuotave te planifikuara 2096 kuota brenda vendit) per vitin akademik, jane regjistruar 1107 dhe kane mbetur kuota te parealizuara 989 te cilat presin qe te plotesohen deri ne perfundim te regjistrimeve me daten 14 tetor.

Lexoni dhe kete

14 SHKURT, DITA E SHEN VALENTINIT

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Shkodër, qytetarët kanë festuar festën e Shën …