Thursday , 20 February 2020

“URA E TELIT” NË POSTRIBË DREJT SHKATËRRIMIT

Pamjet nuk kanë nevojë për shumë koment. Që kur është ndërtuar nuk njeh asnjë ndërhyrje. Prandaj banorë të zonës shprehën të shqetësuar që “Ura e Telit” është lënë në harresë të plotë dhe detyrohen të dërgojnë të shoqëruar fëmijët në shkollë nëpërmjet kësaj ure.

Vetë një nga fëmijët e kësaj zone shpreh shqetësimin për gjëndjen e urës…

Pavarësisht thirrjeve disa herë të banorëve të zonës por edhe trajtimit të kësaj problematike në media askush nuk ka reaguar, ndërkohë “Ura e Telit” vijon të degradojë çdo ditë.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI I RI, KONTROLLE NE PORTIN E SHENGJINIT

Të gjitha anijet që vinë nga vendet përëndimore për tu përpunuar në portin e Shëngjinit, …