Monday , 26 February 2018

URA E TELIT NEN “PUSHTETIN” E MBETURINAVE PREJ KOHESH

Ura e Telit, qe ndodhet ne fshatin Drisht te Njesise Administrative Postrribe ne Shkoder ndodhet mes mbeturinash te shumta ne mes te sezonit te veres. Mbeturinat qe ndodhen poshte ures nuk pastrohen prej kohesh.

Natyrisht nje gje e tille ndikon negativisht per banoret e zones, si edhe per turistet e huaj qe frekuentojne lumin Kir ne stinen e veres. Kjo, pasi ura ndodhet siper lumit Kir e lidh edhe fshatin Drisht me disa zona te tjera. Sic shihet edhe ne pamje, mbetje te ndryshme te hedhura poshte kesaj ure krijojne nje pamje te shemtuar per te huajt, por edhe nje shqetesim per banoret e zones.

Por, situata eshte me problematike, teksa keto mbetje mund te kthehen ne rrezik per shfaqjen e semundjeve te ndryshme, ku edhe temperaturat e larta e favorizojne nje gje te tille.
Kesisoj, apeli shkon per institucionin e Bashkise Shkoder, qe te nderhyje sa me pare ne kete ure, e cila nuk duhet lene ne harrese.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …