Wednesday , 29 June 2022

URA NE SKURAJ TE KURBINIT NDAHET NE 3 PJESE

Mbi këtë ure në Lumin Mat kalojnë çdo banoret e tre fshatrave në Kurbin, për ti lidhur me rrugen nacionale Burrel-Milot.

Ura pasarel me kontsrukt metalik është dëmtuar e ndarë në tri pjesë dhe kalimi është mjaft i frikshem dhe i rrezikshem.

Kjo problematike vijon prej shumë kohesh dhe banoret thonë se i kanë vënë në dijeni autoritetet, por edhe përballë këtij rreziku të vërtetë institucionet heshtin. Në këtë situatë ata shprehen se janë të izoluar dhe apelojnë për ndihmë.

Ura është ndërtuar rreth 4 vite më parë, ndërsa cilësia e dobët e punimeve e degradoi atë duke e bërë sot një rrezik për qindra banorë të fshatrave Skuraj, Gallat dhe Vinjoll.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

Është mbajtur në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës konferenca e Shkencave Mjeksore Teknike, me temë …