URAT E SHEMBURA NE MAMURRAS DHE MABE

Dimri që lam pas la mjaft pasoja në Qarkun e Lezhës.Prurjet e shumta të lumenjeve sollen shembjen e dy urave në Mamurras dhe Mabë, ndërsa deri më tani nuk është marrë për rindertimin e tyre.Në lidhje me këtë çështje Specialisti i Emergjencave Civile në Prefekturen e Lezhës, Ndrek Mhillaj thotë se është komunikuar me insitucionet vartese dhe shumë shpejt do të ndërhyhet në rindërtimin e tyre.

Shembja e këtyre dy urave ka penalizuar mijera banore të këtyre zonave, pasi nuk kanë mundesi lëvizje, ndaj dhe ndërhyrja shihet se mjaft e domosdoshme.

 

Lexoni dhe kete

ISMAIL MUÇEJ, NJE JETE NE SHERBIM TE DIJES

Një aktivitet kushtuar Ismail Muçej është zhvilluar pasditën e së dielës në qytetin e Shkodrës. …