Friday , 21 February 2020
Breaking News

URGJENCA E LAÇIT VENDOSET NE NJE QENDER BAMIRESIE

Shërbimi i urgjences nuk do të mungojë për qytetaret e Kurbinit.Pas mbylljes së spitalit si pasoje e dëmtimit të godinës nga tërmeti i 26 nëntorit, urgjenca është zhvendosur në ambjentet e një qendre bamiresie në qytetin e Laçit. Aty janë vendosur të gjitha paisjet e nevojshme dhe urgjenca është vënë në funksion siç ka qenë më parë, për tu ardhur në ndihmë të gjithë pacienteve që do të kenë nevoje.

Ndërsa sa i takon shërbimit spitalor për pacientet e planifikuar ata po asistohen në spitalin e Lezhës dhe të Tiranës.

Urgjenca e Laçit do të qëndroje në këtë qender bamiresie derisa të ndërtohen ambjentet e reja në vendin ku urgjenca ka qenë më parë, pasi godina e spitalit të Laçit pritet shembet plotësisht në ditet në vijim.

Lexoni dhe kete

NGA RRËZIMI I BUSTIT TË DIKTATORIT DERI MË SOT… NJËSOJ

Plot 29 vite më parë, 20 shkurt 1991 qytetarë e kryesisht të rinjtë, rrëzuan bustin …