Breaking News

URGJENCA E SHKODRES, FLUKS PACIENTESH ME FRAKTURA

Jane mesatarisht 30 raste ne dite qe kerkojne ndihme ne urgjencen e spitalit te shkodres si shkak i frakturave te shkaktiara nga rrezimet neper rruget e Shkodres.

Urgjenca e Shkodres gjate 3 diteve te fundit ka pasur fluks te larte te pacienteve me fraktura pohimi vjen nga shefi i urgjences se Spitalit Rajonal te Shkodres Alban Haxhi.

Nuk ka raste me pasoj vdekjen ne spitalin e shkodres si shkak i frakturave apo edhe qendrimit te gjate ne temperatura te uleta.

Reshjet e debores vijojn te bien ne territorin e Shkodres ndersa sa i perket pacienteve me semundje kronike apo edhe me problemet e stines paraqitet normale. Ndersa veshtiresia me e madhe eshte tek frakturat sidomos me moshat e medha.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …