Monday , 26 February 2018

URGJENCA NE PLAZHIN E VELIPOJES FUNKSIONON NORMALISHT

Mbulimi me shërbim mjeksor në zonat turistike është një domosdoshmëri për gjatë sezonit turistik për shkak të numrit të madh të pushuesve që frekuentojnë këto zona. Në zonën e Plazhit të Velipojës funksionon normalisht ambulance dhe shërbimi I urgjencës.

Nga ana tjetër Kaçi sqaron se në zonën e Rrjollit është stacionuar një autoambulancë e cila ndërhynë në raste nevoje, me mjek dhe infermier.

Sezoni vero ka nisur e ndërsa deri tani në Plazhin e Velipojës janë shenuar dy viktima si shkak e atakut kardiak.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …