Friday , 19 January 2018

URGJENCAT PRANE SPITALIT TE SHKODRES NE RRITJE

Urgjencat prane Spitalit Rajonal te Shkodres kane ardhur duke u rritur. Nje gje e tille behet e ditur nga mjekja e spitalit rajonal te Shkodres, Dhurata Uruçi. Ajo thote se ne vitin 2016 kane qene 23.338 urgjenca, ndersa kete vit jane 34.448 urgjenca, duke perfshire ketu edhe urgjencat pediatrike dhe infektivit.

Nder te tjera, mjekja Uruçi kerkon permiresim te kushteve ne repartet e Spitalit Rajonal te Shkodres.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …