URGJENCE 24 ORESHE PER PUSHUESIT NE SHENGJIN

Pushuesit ne bregdetin e shengjinit kane ne sherbim te tyre gjate 24 oreve nje urgjence te vendosur ne qender te qytetit. Per tu ardhur ne ndihme te gjithe rezidenteve ne kete zone bregdetare eshte ne gadishmeri autoambulanca, stafi mjekesor dhe medikamentet e nevojshme.

Mjeku n urgjencen e Shngjinit Edison Ndreka ka br t ditur se numri i pacienteve q i drejtohen kesaj qendre gjate 24-orve eshte shume i larte, ndersa ka siguruar se stafi eshte i afte per te perballuar cdo lloj situate qe mund te paraqitet. Sipas mjekut Ndreka, numri me i madh i pacienteve paraqitet si pasoje e pakujdesise dhe mos marrjes parasysh te udhezimeve qe u kane dhene atyre mjeket para se te vine per te pushuar ne bregdet.

Edhe pse pritet nje shtim i fluksit te pushuesve ne bregdetin e shengjinit, mjeku i urgjences ne kete zone turistike ka deklaruar se perballimi i ketij fluksi do te jete pjese e menaxhimit qe do te behet prej tyre, por ka siguruar se nuk do te kete asnje anomali deri ne mbyllje te sezonit.

Lexoni dhe kete

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur …