Sunday , 17 December 2017
Breaking News

USHQIME NE NDIHME TE FAMILJEVE NE NEVOJE TE QARKUT SHKODER

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Shkoder, Drejtoria Rajonale e Punesimit Shkoder dhe ajo e Sherbimit Social Shkoder jane bere bashke per ti ardhur ne ndihme familjeve ne nevoje ne Qarkun Shkoder. Kjo edhe fale iniciatives se organizates Foodbank Albania.  Drejtorja e Drejtorise Rajonale te Formimit Profesional Publik Shkoder, Meri Markiqi, tha se ne ndihme te familjeve ne nevoje do te kete veshmbathje dhe ushqime dhe  te tilla nisma te vijojne edhe ne ditet ne vijim, ndersa koordinatori i Foodbank Albania tha se synohet te kete nje sasi ushqimi te grumbulluar per ti derguar familjeve ne nevoje.

Nisma te tilla nga organizata Foodbank Albania nuk behen per here te pare, pasi edhe me perpara ka pasur bashkepunime me institucione te tjerae per ti ardhur ne ndihme familjeve ne nevoje.

Lexoni dhe kete

QENDER PER PERSONAT ME AFTESI NDRYSHE NE MIRDITE

Mirdita tashmë ka një qender për përsonat për përsonat me aftësi ndryshe.Ngritja e qendres “Mëso …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin