Breaking News

USHTRIA NE NDIHME TE BANOREVE TE OBOTIT

Rreth 15 ditë që janë stacionuar në zonën e Obotit, forcat ushtaraket të Repartit të Ndërhyrjes së Shpejt në Vaun e Dejës po ju vijnë në ndihmë banorëve kryesisht në transportin e tyre por edhe në transportin e ndihmave të ndryshme.

Mali shprehet se në varësi të situatës së krijaur kanë vënë në dispozicion edhe mjetet, si varka apo edhe kamion të ushtrisë.

Janë rreth 20 ushtar të forcave të armatosura të cilët qëndroj gjatë gjithë kohës në këtë zonë.

 

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borën  që sjell bllokimin e rrugës se Thethit është e tillë prej disa …