Friday , 15 January 2021

VAKSINA ANTI-COVID, QYTETARËT SHKODRANË SHPREHEN SE DO E BËJNË VAKSINËN

Në disa vende, vaksina anti-Covid ka nisur të aplikohet tek qytetarët. Një gjë e tillë pritet të ndodhë edhe në Shqipëri brenda janarit të këtij viti.

Të paktën kështu është premtuar nga kryeministri Edi Rama. Por, çfarë mendojnë qytetarët shkodranë për vaksinimin?

Disa shprehen se e presin për ta bërë vaksinën, por ka edhe prej atyre që janë kundër.

Kryeministri Rama premtoi se Shqipëria ka arritur të sigurojë disa doza të vaksinës dhe tashmë pritet aplikimi i tyre tek qytetarët.

Lexoni dhe kete

DËMTIMI I SHTYLLAVE NË PEDONALE NË SHKODËR

Dëmtimi i shtyllave nga persona të papërgjegjshëm vijon të jetë një problematikë serioze në Bashkinë …