VARRET E TE VRAREVE GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Ndoc Culaj kryetari I Shoqatës së të vrarëve dhe të zhdukurve gjatë regjimit komunist shprehet se shteti shqiptar është shumë I pa drejtë me shtresen e të persekutuarve politikë. Pasi shumë prej të vrarve gjatë regjimit nga 45 deri në vitin 1991 nuk I dinë varret e familjarëve të tyre, ndërsa sa I përket varreve të ushtarëve Italian dhe grek gjatë luftës së dytë botërore shteti Shqiptarë është I gatshëm për bashkëpunim.

Culaj kërkon që të punohet nbë këtë drejtim dhe se familarët të kenë mundësinë e një varrosje dinjitoze të të afërmeve të tyre, të cilët u vranë me pa të drejtë nga regjimi I Enver Hoxhës.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …