Wednesday , 17 January 2018

VARREZAT E GOLEMIT “RRETHOHEN” NGA MBETURINA TE SHUMTA

As varrezat nuk i shpetojne grumbujve te ndryshem te mbeturinave. Varrezat e Golemit ne Njesine Administrative Rrethina te qytetit te Shkodres ndodhen mes mbetjesh te shumta. Vetem 2 kontiniere mbetjesh ndodhen prane varrezave, e sipas banoreve te zones duhen vendosur edhe te tjere. Ato e konsiderojne katastrofe hedhjen e mbeturinave ne kete zone dhe kerkojne qe Bashkia Shkoder te marre masa.

Por, pervec pranise se ketyre mbetjeve ne kete zone, disa prej mbeturinave digjen edhe gjate dites, cka krijon nje tjeter problem per shume banesa qe ndodhen ne kete zone.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …