VDEKJA E 14 VJECARIT VALENTIN ÇARKAJ, REAGON E EMA

Jetmira Çarkaj nëna e 14 vjecarit Valentin Çarkaj I gjetur I vdekur në kanalin vaditës në fshatin Hot I Ri të Shkodrës shpreh dyshimet e saja se djalin e kanë egzekutuar dhe më pas e kanë hedhur në kanlin ku është gjetr. Dyshimet saj lindin pasi që nga dita kur është zhdukur djali dhe deri në momentin e gjetjes kanë kërkuar përgjatë kanalit dhe nuk kanë parë asgjë.  Përvec kësaj ajo shprehet se në momentin e gjetjes së kufomës djali ka pasur dëmtime në pjesën e pasmë të kokës dhe në qafë.

Ajo shprehet se ka kërkuar ndihmën nga policia dhe prokuroria e cila sipas informacioneve që I janë dhënë e ka mbydhur cështje. Por e ëma e 14 vjecarit kërkon që të zbardhet shkaku I vërtetë I vdekjes së djalit të saj.  Ajo shkon edhe më tutje madje  sipas saj një natë më parë se të gjindej trupi I pa jetë i djalit të saj të ketë pasur një telefonatë. Denoncime këto të bëra prezenë edhe në policinë e Shkodrës.

Pas vdekjës së vëllait 14 vjecar, më I madhi I 5 fëmijëve të familjes Çarkaj ka tentuar vetëvrasjen përmes fotoksinës. Jetmira Çarkaj kërkon zbradhjen e të vërtetës që si familje të mund të jetojnë në paqe dhe pa dyshime.

Lexoni dhe kete

AKSIDENT TE URA E SHELQETIT, 23-VJEÇARI NGA VAU DEJES NE GJENDJE TE RENDE

Shkoder Informacion Paraprak Me datë 28.05.2018 rreth orës 19:55 jemi njoftuar se në vendin e …