Wednesday , 25 November 2020

VEKSHARI: INVESTIMET NE LUMENJTE E SHKODRES JANE TE KOTA!

Te gjitha investimet neper lumenjte e qytetit te Shkodres jane shpenzime te kota, pasi mbushin shtratin e lumit Buna me inerte te shumta. Keshtu shprehet specialisti, Sulejman Vekshari, i pyetur ne lidhje me rrezikun e permbytjeve te qytetit te Shkodres.

Nderkohe, Vekshari theksoi nevojen e zgjerimit te detyruar te grykes se Belajve.

Sipas Veksharit, qe nga viti 1840 kur lumi Buna kaloi nga Shkodra per here te pare, qyteti me zonat perreth tij ka qene i rrezikuar nga permbytjet dhe nese do te kete nderhyrje pa kriter, edhe kete vit Shkodra do te rrezikohet nga permbytjet.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …