Friday , 3 December 2021

VELIAJ ME ISH TE PERNDJEKURIT, POR SALLA MBUSHET ME GRA DHE VAJZA

Ishte lajmeruar se ministrin e Mireqenies Sociale dhe Rinise Erion Veliaj do ta prisnin ish te perndjekurit, por ne te vertete salla ka qene e mbushur me gra. Ky takim me shume ngjasonte ne ndonje forum me gra sesa me ish te perndjekurit te cilet ishin ne numer sa gishtat e duarve. Por ky fakt nuk e pengoi ministrine Veliaj qe tu premtonte ish- te perndjkurve se javn e ardhshme pritet t nis shqyrtimi n Kuvend pr projektligjin e hapjes s dosjeve. Ministrin Veliaj e shoqeronte edhe zvendeskryeministri Peleshi I cili tha se n kto 24 vite hapja e dosje sht zvarritur duke prdorur qllimisht ish-t prndjekurit. Takimi me ish-t prndjekurit shkodran vjen n 24-vjetorin e rrzimit t bustit t ish-diktatorit komunist Enver Hoxha.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …