Thursday , 21 February 2019

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Sezoni turistik tashmë ka filluar dhe Velipoja vijon të jetë më e preferuara për turistët sidomos ata Kosova të cilët kanë vite që vijnë, por edhe për ata që vij për herë të parë.

Plazhi i pastër dhe mundësitë e mëdha që ofron një plazhë me rërë kurative janë të shumta prandaj ata parapëlqejnë këtë zonë turistike të bregdetit Shqiptar.

Por nga edhe nga ata emigrantë që nuk ndjehen të kënaqur me atë që shohin në vendin tonë, ata shprehen se më shumë stresohen se sa qetësohen kur vijnë për pushime.

Turistët shpehen të kënaqur me atë që ofron velipoja edhe pse sipas tyre përmirësimet nga sezoni në sezon janë të pakta sidomos në infrastrukturë, ku kërkohet ndërhyrje më e madhe, sidomos në atë rrugore.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …