VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë dhe pastërtisë, shprehen pushuesit, kryesisht nga Kosova të cilët ka vite që zgjedhin këtë zonë turistike për pushime.

14 kilometra plazh ku pjesa më e madhe menaxhohet nga privati këtë vit në Velipojë ka rritur cilësinë si në pastërti ashtu edhe në shërbimet tjera, ndërsa shprehen se çmimet janë të përballueshme dhe në këtë periudhë nuk ka rritje.

Velipoja është ndër plazhet më të frekuentuara sa i përket turizmit familjarë pasi ofron mundësi të shumta, rërën kurative e cila shtrihet nga grykëderdhja e Bunë e deri në Rrjoll. Kapaciteti i pushuesve gjatë këtyij sezoni veror në Plazhin e Velipojës arrin në 120 mijë shtretër, ndërsa pritet që pik të jetë gjatë muajit gushtë kryesisht nga Kosova.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET E SHENDETESISE NE SPITALIN E SHKODRES

Pavarësisht premtimeve të shumta që janë bërë për shëndetësinë, problemet në këtë sektor janë të …