Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

VELIPOJA, PROBLEM ANULLIMI I PRENOTIMEVE

Shezllone të boshatisura dhe shumë pak pushues, është panorama që të paraqitet në Velipojë. Ndërsa pushuesit kryesisht nga Kosova shprehen të kënaqur me atë cka ofron kjo zonë, pasi është plazh i qetë dhe i pastër…

Ndërkohë 90% e prenotimeve janë anuluar, janë kryesisht prenotime nga vendet e Bashkimit Europian, shprehen kështu drejtuesit e hoteleve në Velipojë.

Plazhi i Velipojës është thuajse i zbrazët, pandemia ka ndikuar negativisht në zbarazjen, ndërsa goditjen më të madhe e pësojnë bizneset…

Pjesa më e madhe janë pushues ditor, ndërsa qëndrime 10 ditore dhe 15 ditore ende nuk kanë filluar të prenotohen. Ndikimi negativ që ka pasur pandemia është reflektuar dhe do vijoi edhe gjatë ditëve në vazhdim.

Lexoni dhe kete

2020-ta VIT I VESHTIRE PER BASHKINE LEZHE

2020 ka qenë një vit i vështira për Bashkinë e Lezhës, pasi termeti dhe pandemia …