Wednesday , 17 January 2018

VELIPOJE, 3.345 VIZITA NE QENDREN SHENDETESORE GJATE SEZONIT VEROR

Ne harkun kohor prej 3 muajsh rreth 3345 raste me viroza te ndryshme jane paraqitur prane urgjences ne Velipoje.Numri eshte me i larte se nje vit me pare thote drejtori i shendetit publik ne Shkoder Zamir Fatusha, i cili kete numer vizitash e lidh me temperaturat e larta qe kane shkaktuar tek femijet viroza te shumta.

Por specifika e rasteve ne zonen turistike te Thethit eshte e ndryshme, pasi rastet me te shumta kane qene per shkak te frakturave.

Zyrtarisht per shendetesine sezoni turstik mbyllet me daten 16 shtator.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …