Wednesday , 25 April 2018

VELIPOJE, NIS INSPEKTIMI NE STANDARTET E HIGJENES

Inspektoriati shteteror shendetesor ka nisur inspektimet ne zonen e Velipojes ne nisje te sezonit turistik. Kryeinspektori Denis Malevi gjate nje prononcimi per tv rozafa thote se ne terren jane 7 grupe, te cilet do te monitorojne situaten kryesisht ne pjeset turistike.

Malevi paralajmeron se ne cdo rast shkelje do te kete gjoba deri ne sekuestrim te aktivitetit. Po bazuar nga eksperienca e nje viti me pare, higjena ne ushtrimin e aktiviteteve te ndryshme eshte permiresuar, ndersa shkak kryesor mendohet te jete konkurenca mes subjekteve.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …