VELIPOJE, RRETH 55 PERSONA NE DITE PARAQITEN PRANE QENDRES SHENDETESORE

Rreth 55 persona ne dite paraqiten prane Qendres shebdetesore ne Velipoje per te kerkuar ndihme. Pjesa me e madhe e tyre kane problemed kryesisht respiratire dhe kardiake. Por sipas drejtorit te shendetit public, nuk mungojne as rastet e pickimeve.

Moshat e treta jane me te prekura nga problemet kardiake. Ndersa urgjenca eshte e pajisur me te gjitha medikamentet. 2 raste te moshes se trete kane rezultuar fatale, e 2 te tjere te mbytur ne plazhin e Velipojes.

Aktualisht bregdeti I Velipojes eshte ne fluksin me te larte te turisteve, ndersa qendra shendetesore aty punon me turne duke qendruar 24 ore ne gadishmeri.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Situata në territorin e Bashkisë së Shkodrës nga përmbytjet vazhdon të përkeqësohet dhe tashmë kemi …